Villa Doornspijk

Villa Doornspijk op de Veluwe voor 30 personen een riante villa. Een prima drie sterren accommodatie en een voorgaande gastwaardering van een dikke acht. Gelegen nabij de plaats Doornspijk landelijk en vrijstaand. Met maar liefs 10 slaapkamers en 2 huisdieren toegestaan.

Dicht aan de rand van de prachtige Veluwe in het plaatsje Doornspijk. Daar ligt deze villa op een terrein van circa 8000m2. Het is een prive stukje grond en kan compleet afgesloten worden. Voor de kids zijn er meerdere speel voorzieningen in de vakantievilla aanwezig. Ideaal voor een familie weekend met 30 personen. De overdekte kampvuurplaats zal zeker in de smaak vallen bij uw medereizigers. U kunt ook gebruik maken van de faciliteiten van de naastgelegen leuke camping. Deze beschikt over onder andere verwarmde buiten zwembaden, tennisbanen, speeltuinen, een restaurant en cafetaria.

Villa Doornspijk provincie Gelderland.

De Veluwe zelf biedt u veel natuurschoon zoals bossen en heide. Ook de zandverstuivingen zijn een bezoekje waard. De omgeving is bij uitstek geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. In de nabije omgeving vind u het Veluwemeer en de Zandenplas. Dat is een klein meer met een zandstrand. De historische dorpjes Elburg, Harderwijk en Epe liggen op geringe rijafstand en zijn zeker een bezoekje waard.

Villa Doornspijk omgeving.

Mogelijkheden voor leuke uitstapjes nabij Villa Doornspijk zijn Walibi World in Biddinghuizen, de Apenheul in Apeldoorn en de Zwaluwhoeve in Hierden. Houd u van golfen dan is er een golfbaan in Nunspeet.

Hieronder vind u meer informatie over de villa in Doornspijk en de prijzen en beschikbaarheid.