Vakantiehuis-20-personen-10-slaapkamers-nl-1

Vakantiehuis 20 personen 10 slaapkamers → 2 x de leukste tips

Op zoek naar een vakantiehuis 20 personen 10 slaapkamers? Dat klinkt goed! Zo heb je veel meer privacy tijdens je verblijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees de leukste tips hieronder:

Vakantiehuis 20 personen 10 slaapkamers Nederland


#1. Familievilla voor 20 personen – Overijssel

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met 10 slaapkamers en 4 badkamers
  • Omheinde tuin

Middenin de uitgestrekte bossen van het Reestal ligt vakantiepark Europarcs de Kop van Overijssel. Deze familievilla is perfect voor een gezellig verblijf met grote gezelschappen van 20 personen. De accommodatie bestaat uit twee verdiepingen. En in totaal heeft de accommodatie 10 slaapkamers. Ook zijn er 4 badkamers, waarvan 3 beneden en 1 boven. Het vakantiepark heeft daarnaast verschillende faciliteiten voor een aangenaam verblijf met vrienden of familie. Zo is er een buitenzwembad, dierenweide, E-chopper verhuur, fietsverhuur, minigolf en veel meer!

#2. Luxe groepsaccommodatie – Limburg

  • Vrijstaand groepsaccommodatie
  • Met 10 slaapkamers en 10 badkamers
  • Huisdieren toegestaan

Gelegen tussen de heide en bossen van het prachtige Nationaal Park De Maasduinen ligt vakantiepark Resort Arcen. Dit is een familiepark met zeer aangename faciliteiten. Denk aan een overdekt zwembad, kinderbad, een zwemmeer en visvijver is waterpret hier gegarandeerd. Deze luxe familievilla beschikt over 10 slaapkamers en 10 badkamers. Een zeer fijn accommodatie voor privacy liefhebbers. Daarnaast zijn huisdieren toegestaan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar meer info en boeken.

Groepsaccommodatie 20 personen aanbieders

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *