Landal 20 personen tips

Landal 20 personen → 2 x de leukste tips

Op zoek naar een Landal groepsaccommodatie 20 personen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Wij hebben alle vakantiehuizen voor 20 personen op vakantiepark Landal Greenparks hier verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

  • Ga direct naar..

Landal 20 personen


#1. Groepsaccommodatie op Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal 20 personen tip 1

Kenmerken:

  • Vrijstaand groepsaccommodatie
  • Met 10 slaapkamers en 7 badkamers
  • Met een eigen aanlegsteiger

Info: Voor wie op zoek is naar een 20-persoons vakantiehuis op Landal Greenparks is dit een aanrader! Zo heeft deze groepsaccommodatie 10 slaapkamers en 7 badkamers. Maar dat is niet alles. Zo heeft de accommodatie een zeer aangename verblijf aan het water en beschikt ook over een eigen aanlegsteiger. Vakantiepark Reeuwijkse plassen in Zuid-Holland (Reeuwijk) beschikt over verschillende faciliteiten voor jong en oud. Denk aan een overdekt zwembad, unieke kindereilanden. Tip: ontdek het groene hart van Nederland!


#2. Groepsaccommodatie 20-p Landal Sluftervallei

Kenmerken:

  • Vrijstaand groepsaccommodatie
  • Met 12 slaapkamers en 6 badkamers
  • Met een privé sauna

Weekendje weg aan zee met vrienden of familie tot 20 tot 24 personen op vakantiepark Landal Greenparks? Dat is mogelijk! Deze groepsaccommodatie ligt op vakantiepark Sluftervallei op Texel. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals: een overdekt zwembad, is gelegen vlakbij het strand van Texel en grenst aan natuurgebeid De Slufter. De groepsaccommodatie beschikt over 12 slaapkamers, 6 badkamers, sauna en veel meer. Bekijk de mogelijkheden.


Groepsaccommodatie 20 personen aanbieders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *