Groepsaccommodatie Texel 20 personen tips

3x de leukste Groepsaccommodatie Texel 20 personen tips

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie Texel 20 personen? Dat klinkt gezellig! Daarom hebben wij de leukste vakantiehuizen voor groepen tot 20 personen op deze pagina verzameld. Lekker handig toch? Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Groepsaccommodaties Texel 20 personen tips

#1. Luxe groepsaccommodatie met sauna

Vrijstaand grote vakantiehuis op Texel

Kenmerken:

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met 12 slaapkamers en 6 badkamers
  • Een eigen sauna

Info: Vlakbij het strand van Texel ligt deze luxe groepsaccommodatie voor 20 tot 24 personen op Vakantiepark Sluftervallei. Het park grenst aan natuurgebied De Slufter. Met verschillende faciliteiten is het hier altijd genieten. Denk aan een overdekt zwembad, speeltuin, waterspeelplaats en veel meer. Dit vakantiehuis is geschikt voor bijvoorbeeld een verblijf met vrienden of families. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar meer info en boeken.


#2. Vrijstaand vakantiehuis 10 slaapkamers

Vrijstaand groepsaccommodatie met 10 slaapkamers

Kenmerken:

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met 10 slaapkamers
  • Huisdieren niet toegestaan

Info: Deze groepsaccommodatie ligt op vakantiepark de Krim. Het park is ideaal voor een weekendje weg met de familie, vrienden of bijvoorbeeld met collega’s. Wat kun je verwachten? Een aangenaam vakantiehuis voor 20 personen. Deze groepsaccommodatie bestaat uit twee geschakelde 10-persoons villa. Op het park zijn er verschillende faciliteiten zoals: animatie, kidsclub, zwembad, Wellness en restaurants. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar meer info en boeken.


#3. Riant vakantiehuis met 10 slaapkamers

Groepsaccommodatie Texel 20 personen vrijstaand

Kenmerken:

  • Grote vakantiehuis
  • Met 10 slaapkamers en 6 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan

Info: Dit vakantiehuis is een woonverziening voor ouderen en mensen met een zorgbehoefte gegelegen op het mooie Waddeneiland Texel. Het is een kleinschalig zorginstelling waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Naast de zorgvoorzieningen biedt het Tesselhuus ook diverse activiteiten aan zoals: gezamenlijk koken, creatieve workshops en uitstapjes naar de mooie plekjes van het eiland. Een uitstekend verblijf voor mensen die extra zorg nodig. Bekijk de mogelijkheden.


Landal 20 personen tips

Landal 20 personen

Groepsaccommodatie Texel 20 personen aanbieders

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *