Groepsaccommodatie Groningen 20 personen

Groepsaccommodatie Groningen 20 personen Top 2

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie Groningen 20 personen? Dat klinkt gezellig! Daarom hebben wij de leukste vakantiehuizen voor groepen tot 20 personen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Groepsaccommodaties Groningen 20 personen

1. Luxe Wellness groepsaccommodatie met sauna

  • Vrijstaand groepsaccommodatie
  • 12 slaapkamers
  • Wellness met sauna en houtgestookte hottub

Kom heerlijk tot rust tijdens een familie- of vriendenweekend in Groningen met maximaal 24 personen. Deze groepsaccommodatie heeft alles om lekker een paar dagen weg te gaan. Denk aan designinrichting of de luxe Wellnessfaciliteiten. Dit vakantiehuis beschikt over alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Wat kun je meer verwachten? Eigenlijk teveel om op te noemen. Maar de belangrijkste faciliteiten: Finse sauna, houtgestookte hottub, duurzaam gebouwd, gelegen op een ruime kavel van maar liefst 1750 vierkante meter. En maximaal 2 honden toegestaan. Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden? Dat is begrijpelijk. Ga naar meer info en boeken hierboven.


2. Vrijstaand natuurhuisje

  • Vrijstaand natuurhuisje
  • Met 10 slaapkamers
  • Kleinschalig vakantiepark

Om te beginnen over dit natuurhuisje: de accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studenten en sportverenigingen. Ben je van plan om met je familie een paar dagen te overnachten in het mooie Groningen? En het liefst kleinschalig in een natuurhuisje? Dan is dit zeker een aanrader. Want deze gezellige en royale groepsaccommodatie staat op een natuurkampeerterrein en is voorzien van 10 slaapkamers en geschikt voor 34 personen, waarbij er genoeg privacy mogelijk is door de verschillende kamers. Ben je benieuwd naar de faciliteiten? Ga dan naar meer info en boeken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *